Wilt u meer informatie over agrac fundering? Wij helpen u graag verder! Asfaltgranulaatcementstabilisatie, kortweg agrac, is de ideale manier om oude asfaltwegen te reconstrueren of te hergebruiken. Hiervoor is relatief weinig cement nodig, waardoor het een voordelige techniek is. Daarnaast verlengt het de levensduur, doordat de nieuwe fundering de lasten beter naar de ondergrond spreidt.

Meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Onze specialisaties

– Asfaltfrezen
– Grondwaterbeheersing
– Stabilisatie

Waarom kiezen voor ADUCO?

– Tientallen jaren ervaring
– Team van specialisten
– Professioneel
– Betrouwbaar
– Milieubewust

Over ADUCO

ADUCO Nederland B.V. levert asfaltfrezen in vrijwel elke gewenste werkbreedte, zowel voor omvangrijke werkzaamheden, waar snelheid en betrouwbaarheid voorop staan, als voor specialistische opdrachten, waar grote freesmachines geen uitkomst bieden. Wij bieden een groot assortiment freesmachines, voor verschillende typen werkzaamheden. Uniek is het ruime aanbod van freesbreedtes: van 8 tot 380 cm., waardoor u nooit méér asfalt hoeft te verwijderen dan strikt nodig is.

Voor het specialistische freeswerk levert ADUCO cunetfrezen, ribbelfrezen en fijne rol frezen.

In 2014 zijn tweetal specialismen van een zusterbedrijf ondergebracht bij ADUCO Nederland B.V. Deze specialismen betreffen: grondwaterberheersing en stabilisatie.