Voor sommige constructiewerkzaamheden aan de weg kan het noodzakelijk zijn om asfalt te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van bepaalde slechte stukken weg, of om het asfaltdek compleet te vervangen. Asfalt verwijderen is mogelijk door de inzet van freesmachines in combinatie met verschillende technieken. We vertellen u hieronder meer over asfalt verwijderen bij ADUCO en de kosten voor asfalt verwijderen.

Freesmachines en technieken voor asfalt verwijderen

Bij ADUCO beschikken we over een groot aanbod van freesmachines. Zo zijn er freesmachines voor grote klussen, waarbij onze asfaltfrees W380 een productie heeft tot wel 20.000 m2 per dag. Maar ook bij specialistisch freeswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Uniek is ons ruime aanbod van freesbreedtes: van 8 tot wel 380 centimeter. Hierdoor verwijderen we nooit meer afval dan strikt nodig is.

Asfalt verwijderen kosten

Bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van asfalt? Het is helaas lastig om hier een eenzijdig antwoord op te geven. De kosten voor asfalt verwijderen zijn namelijk afhankelijk van onder andere het oppervlakte en de dikte van het asfalt. Dit verschilt dus erg per situatie. Wilt u een gespecifieerde prijs ontvangen voor uw project? Neem dan contact met ons op door een offerte aan te vragen, we bespreken graag de mogelijkheden. Binnen één werkdag ontvang u de geschatte asfalt verwijderen kosten.

Asfalt verwijderen? Kies voor ADUCO

Bij ADUCO bent u aan het juiste adres voor het verwijderen van asfalt. Zo beschikken we over tientallen jaren ervaring, werken we met een team van specialisten en beschikken we over een duurzaam beleid. Naast asfalt frezen zijn we sinds een aantal jaar ook een specialist op het gebied van stabilisatie. Dit zorgt voor de ideale combinatie voor al uw wegprojecten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van asfalt verwijderen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar , of telefonisch door te bellen naar 0318 – 63 32 63. Voor een directe indicatie van de kosten verwijzen we u graag naar ons online offerteformulier.