Grondwaterbeheersing

Wilt u meer informatie over grondwaterbeheersing? Wij helpen u graag verder! Grondwaterbeheersing is de uitvinder van horizontale bronbemaling en heeft hier het octrooirecht op gehad. Door bundeling van materieel en know-how binnen deze twee specialismen heeft het zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de aanleg van containerterminals en zwaarbelaste industrieterreinen. Op dit moment houdt grondwaterbeheersing zich voornamelijk bezig met horizontale dieptedrainage, folietechnieken en soilmix-wanden.

Meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Onze specialisaties

– Asfaltfrezen
– Grondwaterbeheersing
– Stabilisatie

Waarom kiezen voor ADUCO?

– Tientallen jaren ervaring
– Team van specialisten
– Professioneel
– Betrouwbaar
– Milieubewust

Over ADUCO

ADUCO Nederland B.V. levert asfaltfrezen in vrijwel elke gewenste werkbreedte, zowel voor omvangrijke werkzaamheden, waar snelheid en betrouwbaarheid voorop staan, als voor specialistische opdrachten, waar grote freesmachines geen uitkomst bieden. Wij bieden een groot assortiment freesmachines, voor verschillende typen werkzaamheden. Uniek is het ruime aanbod van freesbreedtes: van 8 tot 380 cm., waardoor u nooit méér asfalt hoeft te verwijderen dan strikt nodig is.

Voor het specialistische freeswerk levert ADUCO cunetfrezen, ribbelfrezen en fijne rol frezen.

In 2014 zijn tweetal specialismen van een zusterbedrijf ondergebracht bij ADUCO Nederland B.V. Deze specialismen betreffen: grondwaterberheersing en stabilisatie.