Zand-cement stabiliseren

Aduco Nederland B.V. is gespecialiseerd in onder andere zand-cement stabilisatie. Dankzij onze prettige en professionele dienstverlening weten klanten ons keer op keer te vinden. Ook hebben wij een groene visie. Hierover leest u meer op onze website.

De voordelen van zand-cement stabiliseren

Zand-cement stabilisatie is een methode die wij vaak gebruiken om een stabiele ondergrond te creëren. Het reeds aanwezige zand wordt gebruikt en vermengd met cement en dit maakt het een relatief voordelige techniek. Met zand stabiliseren is geschikt voor stackvakken van containerterminals en andere industrieterreinen. Ook is het een geschikte fundering voor bijvoorbeeld wegen en (evenementen)terreinen. Het voordeel is dat er geen kosten zijn voor aankoop, transport en verwerking van primaire grondstoffen. Ook kan vrijwel elk soort zand worden gebruikt.

Verschillende specialisaties

U heeft ongetwijfeld al een en ander gelezen over de soorten stabilisatie die kunnen worden toegepast. Dankzij onze verschillende specialisaties is de kans groot dat wij een geschikte werkwijze aanbieden voor uw project. Zo behoort Cement Treated Base bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vul de offerte aanvraag op onze website in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op. Op basis van uw specifieke situatie kunnen wij u passend adviseren.