Wegen hebben regelmatig onderhoud nodig. Voor sommige werkzaamheden zoals het vervangen van de deklaag, de verbreding van het wegdek of om het asfaltdek in zijn geheel te verwijderen is asfalt frezen noodzakelijk. Bij ADUCO werken we met verschillende machines en technieken voor het frezen van asfalt. We vertellen u er hieronder graag meer over.

Vakkundig gefreesd asfalt: onze freesmachines

Voor het frezen van asfalt hebben we een zeer breed aanbod aan machines. In combinatie met onze vakkundige freesmachinisten kunnen we hiermee elk project aan. We bieden aan de ene kant grote freesmachines voor omvangrijke werkzaamheden, waarbij snelheid en betrouwbaarheid voorop staan. Onze grootste krachtpatser is de asfaltfrees W380, met een maximale productie van tot wel 20.000 m2 per dag. Maar ook bij specialistische opdrachten bieden we oplossingen. Uniek is ons ruime aanbod van freesbreedtes: van 8 tot wel 380 centimeter. Hierdoor verwijderen we nooit meer afval dan strikt nodig is.

Frezen asfalt: verschillende technieken

We maken gebruik van verschillende technieken om zo optimaal mogelijk asfalt te frezen. Denk bijvoorbeeld aan specialistisch freeswerk zoals cunetfrezen, sleuvenfrezen voor bermverhardingen en ribbelfrezen voor rammelstroken in het wegdek. Duurzaamheid staat bij al deze werkzaamheden hoog in het vaandel. Zo bestaat ons wagenpark al voor 90% uit vrachtwagens met een Euro 5 of 6 emissienorm. Ook frezen we asfalt laag voor laag, zodat eventuele teerlagen gescheiden worden van het schone asfalt.

Asfalt frezen? Kies voor ADUCO

Voor asfalt verwijderen bent u bij ADUCO aan het juiste adres. Zo beschikken we over tientallen jaren ervaring, werken we met een team van specialisten en beschikken we over een duurzaam beleid. Naast asfalt frezen zijn we sinds een aantal jaar ook een specialist op het gebied van stabilisatie. Dit zorgt voor de ideale combinatie voor al uw wegprojecten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van asfalt frezen of stabilisatie? Neem dan contact met ons op door te mailen naar , of telefonisch door te bellen naar 0318 – 63 32 63. Voor een directe indicatie van de kosten verwijzen we u graag naar ons online offerteformulier.